Hoe werkt Datingspecials

Datingspecials is een veilige plek om rond te kijken, plezier te maken en om andere mensen te ontmoeten. Wij streven er naar om een betrouwbare ontmoetingsplek te zijn voor singles die deze site gebruiken om vrienden te vinden, te daten, om zomaar wat te flirten en voor het vinden van een fijne partner.  Wij willen het je graag zo makkelijk mogelijk maken om anderen te contacten en mensen te ontmoeten. Ieder contact hier is anoniem.

Type lidmaatschap
Datingspecials heeft een gratis en een betaald lidmaatschap. Als gratis lid heb je de mogelijkheid om alle profielen te bekijken, foto te plaatsen en om berichten te ontvangen (niet lezen). Ook kun je zien wie jouw profiel heeft bezocht.  Als betaald lid mag je meerdere foto’s plaatsen, berichten sturen en ontvangen van andere leden.

Alle profielen worden door Datingspecials nagekeken en ongepaste foto’s worden verwijderd.

Uitgebreid zoeken
Heb je al precies in je hoofd hoe jouw ideale man of vrouw eruitziet of aan welke wensen hij of zij moet voldoen? Door middel van uitgebreid zoeken is het mogelijk om op specifieke wensen en of eigenschappen te zoeken. Zo is het mogelijk om te selecteren op leeftijd, woonplaats, opleiding of hij of zij rookt en nog veel meer. Vind op deze manier snel en makkelijk jouw ideale partner!

Wil je vrijblijvend kennis maken met Datingspecials? Maak dan hier een gratis profiel aan. Als datingspecials je bevalt kan je voor nog geen 16 euro een maand abonnement nemen.

Mocht je problemen ondervinden op deze website neem dan contact met ons op.

Wil je graag een bericht ontvangen in je eigen externe e-mail account als iemand je een bericht stuurt? Vink dan deze optie aan bij mijn e-mail instellingen.

Wij wensen iedereen veel succes in zijn of haar online date avontuur!

Liefde gevonden via Datingspecials?

Heb jij jouw liefde gevonden via Datingspecials? Dan willen wij graag jouw verhaal horen en je in het zonnetje zetten. Een romantisch nachtje weg incl diner verloten wij onder onze leden of ex leden die hun vriend of vriendin hebben gevonden via Datingspecials. Stuur ons jouw verhaal en wie weet zitten jullie straks samen te genieten van een romantisch verblijf.

Klachten of opmerkingen?
Meld het hier!
Datingspecials nieuwsbrief
INLOGGEN IN JOUW ACCOUNT MAAK EEN NIEUWE ACCOUNT AAN

Uw privacy is belangrijk voor ons en wij zullen nooit uw gegevens verkopen en/of doorsturen.

 
×
MAAK EEN ACCOUNT AAN HEEFT U AL EEN ACCOUNT?

 
×
INLOGGEGEVENS VERGETEN?
×

Go up