Veel gestelde vragen

Voor wie is Datingspecials?
Datingspecials is een laagdrempelige online dating service voor volwassenen van 18 jaar en ouder. Datingspecials richt zich hierbij op speciale singles. En wat is speciaal vraag jij je dan af? Jij hebt bijvoorbeeld last van een beperking en daardoor is het voor jou moeilijker om nieuwe mensen te ontmoeten, een vriendschap en/of een serieuze relatie aan te gaan. Of is er een andere reden waarom het voor jou niet gemakkelijk is om nieuwe contacten op te doen? Natuurlijk zijn er veel (persoonlijke) redenen te bedenken waarom jij in het aangaan van contacten wordt belemmerd. Bij Datingspecials maakt het niet uit dat jij in de ogen van de buitenwereld niet perfect bent. Juist hier ontmoet je mensen die hier gewoon door heen prikken. Hetzij omdat het gelijk gestemden zijn of juist omdat onze leden inzien dat niemand tenslotte perfect is? Door lid te worden kom je gemakkelijk en snel in contact met andere leden van Datingspecials die voldoen aan jouw voorkeuren en interesses!

Aanmelden bij Datingspecials?
Als jij je hebt aangemeld bij Datingspecials zullen de medewerkers van Datingspecials jouw profiel gaan controleren. Dit wordt gedaan om misbruik van Datingspecials en de leden tegen te gaan. Komen wij erotisch getinte, beledigende, discriminerende of andere mogelijk kwetsende uitspraken in een profiel tegen, dan zullen we deze aanmeldingen verwijderen. Dit geldt ook als aanmeldingen commerciële boodschappen bevatten (commerciële boodschappen zijn bij Datingspecials niet toegestaan). Dit betekend dat men zich niet kan aanmelden bij Datingspecials. Deze controle wordt ook gedurende het lidmaatschap geregeld uitgevoerd.

Wie hebben toegang tot mijn persoonlijke gegevens?
De gegevens die jij ter beschikking stelt aan Datingspecials zijn beschermd en kunnen op geen enkele wijze door anderen worden misbruikt. Slechts de medewerkers van Datingspecials zijn in staat je persoonlijke gegevens in te zien, uitsluitend ten behoeve van functionele doeleinden van Datingspecials zelf.

Hoe verander ik mijn wachtwoord?
Log in met je username en ga vervolgens naar je profiel (rechts op de homepage). Klik rechts op het pijltje en ga naar instellingen. Je komt nu in een scherm met algemene voorkeuren. Hier kun je je wachtwoord veranderen. Klik vervolgens op bewaar veranderingen.

Hoe wijzig ik mijn profiel?
Rechts op de homepage zie je in het ‘menu’ de keuzemogelijkheid: ‘mijn profiel’. Als je dan rechts op het pijltje klikt en naar instellingen gaat kom je op de site met je persoonlijke gegevens terecht. Op deze wijze kan jij je gegevens aanpassen. Als jij je gegevens gewijzigd hebt, vergeet dan niet om dit onderaan het invulveld te bevestigen door op de link ‘bewaar veranderingen’ te klikken.

Hoe verwijder ik mijn inschrijving?
Rechts op de homepage zie je in het ‘menu’ de keuzemogelijkheid: ‘mijn profiel’. Als je op het pijltje klikt krijg je drie keuzemogelijkheden waaronder instellingen.. Klik op instellingen. Vervolgens zie je dan rechts, verwijder mijn account.

Verschil tussen een gratis en een betaald lidmaatschap?
Gratis lidmaatschap:
- Je kunt andere profielen bekijken;
- Er is de mogelijkheid tot het plaatsen van 1 profielfoto. – Je kunt berichten ontvangen (maar slechts lezen als je een betaald lidmaatschap hebt).

Betaald lidmaatschap:
- Mogelijkheid tot het plaatsen van meerdere foto’s;
- Je kunt berichten sturen en ontvangen naar andere leden;
- Zien hoe vaak je profiel bezocht is en door wie (als eenzelfde persoon meerdere malen op je profiel klikt, telt dit slechts als 1 bezoek.

Wat zijn de abonnementskosten en de betaalmethoden?
Verschillende abonnementsvormen:

  • 
1 maand abonnement : € 15.95
  • 
3 maanden abonnement : € 34.95
  • 
6 maanden abonnement : € 44.95
  • 
12 maanden abonnement : € 64.95, =

Je kunt betalen via iDeal.
Indien je op een andere wijze wilt betalen kan je een email sturen naar: admin@datingspecials.nl

Waarom kan ik als gratis lid geen tekstberichten versturen?
Als je een zelfgeschreven reactie wilt verzenden naar een ander lid is een betaald lidmaatschap noodzakelijk. Door het instellen van deze drempel zullen vooral mensen zich op Datingspecials abonneren als ze echt serieus op zoek zijn naar een vriendschap en/ of relatie. Op deze manier kunnen we beter garanderen dat diegene waarmee je in contact treedt ook echt serieus op zoek is.

Hoe kan ik zoeken naar andere leden van Datingspecials?
Als je lid bent kan je via de button ‘uitgebreid zoeken’ zoekcriteria aangeven die voor jou belangrijk zijn. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan een soort handicap, kleur ogen, lengte, opleiding, woonplaats en het wel of niet hebben van kinderen enz. Een groot voordeel hiervan is dat je ook meerdere criteria tegelijk kunt opgeven. Voor het totale overzicht van de zoekmogelijkheden kun je klikken op de button ‘uitgebreid zoeken’.
Je kunt ook ‘snelzoeken’ via de homepage. Hier kan je echter maar beperkte zoekcriteria opgeven. Voor meer gerichte resultaten, ga je naar ‘uitgebreid zoeken’.

Kan ik ook gericht zoeken naar bepaalde leden of nieuwe members?
Nee, dit is helaas niet mogelijk.

Is er de mogelijkheid om te chatten met andere leden van Datingspecials?
Heb nog even geduld. Wij zullen deze functie zo spoedig mogelijk toevoegen.

Hoe kan ik een foto plaatsen?
Rechts op de homepage zie je in het ‘menu’ de keuzemogelijkheid: ‘mijn profiel’. Als je dit aanklikt kom je op de pagina met persoonlijke gegevens. Hier zie je de mogelijkheid om foto(‘s) up te loaden (slechts 1 als je gratis lid bent en maximaal 5 als je een betalend lid bent). Meererde foto’s uploaden doe je via ‘album’.

Ben ik verplicht om een foto te plaatsen?
Nee, je bent zeker niet verplicht om een foto te plaatsen. Wel raden wij het je aan omdat veel mensen het toch wel prettig vinden om een beeld te hebben bij iemand met wie ze in contact willen treden.

Welke foto’s kan ik plaatsen?
Het is slechts toegestaan om foto’s van jezelf te plaatsen (en bijvoorbeeld niet van dieren, kinderen of andere personen). Ook naaktfoto’s en/ of foto’s die erotisch getint zijn, worden door Datingspecials niet toegestaan.

Hoeveel foto’s kan ik plaatsen?
Als gratis lid kan je 1 foto plaatsen. Als betalend lid kan je naast je profielfoto nog 5 extra foto’s uploaden.

Hoe kan ik inloggen?
Rechtsboven op het scherm van je homepage kan jij je aanmelden met je profielnaam (of je e-mailadres) en het door jou gekozen wachtwoord.

Kan ik mijn profielnaam nog veranderen?
Ja dit kan via profiel, instellingen, algemene instellingen.

Betaalgegevens van Datingspecials
De betalingen die je aan Datingspecials verricht staan op naam van SisterPact. SisterPact staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam onder het volgende nummer: 34315410. ING bankrekeningnummer: 3172404, t.n.v. SisterPact te Amsterdam.

Klachten?
Heb je een klacht over een lid van Datingspecials of een klacht van een andere aard over Datingspecials? Meld dit dan aan Datingspecials middels het volgende e-mailadres: admin@datingspecials.nl. Onze medewerkers zullen de klacht zo spoedig mogelijk behandelen.

Contact met Datingspecials
Datingspecials is 7 dagen per week bereikbaar. Bij de F.A.Q. (meest gestelde vragen) kan je antwoorden vinden op de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet bij dan kan je contact opnemen met Datingspecials door middel van het sturen van een e-mail naar info@datingspecials.nl.

Hoe maak ik vrienden en wat zijn de voordelen?
Je kan instelen wat anderen wel en niet mogen zien. Zo kun je dus instellen dat alleen vrienden je foto’s mogen zien of dat alleen vrienden kunnen zien wat jou beperking is. Het is heel makkelijk om een vrienschapsverzoek in te dienen. Log in op Datingspecials.nl, ga vervolgens naar het profiel to evan diegene die je wil toevoegen als vriend en klik op ‘voeg vriend toe’.

Kan ik iemand blokkeren?
Het is niet mogelijk om iemand te blokkeren. Word je toch ‘lastig gevallen’ door een lid? Volgens de algemene voorwaarden van Datingspecials mag je niet meer dan 3 berichten binnen 24 uur naar hetzelfde lid sturen, zonder dat de bericht ontvanger gereageerd heeft. Is dit bij jou wel het geval, of heb je duidelijk aangegeven dat je geen contact meer wenst te hebben met de desbetreffende persoon dan kan je contact opnemen met Datingspecials middels het sturen van een e-mail naar admin@datingspecials.nl. Wij zullen dan deze persoon een waarschuwing geven. Wordt hier geen gehoor aan gegeven dan hebben wij de mogelijkheid om het account van een persoon te verwijderen.

Klachten of opmerkingen?
Meld het hier!
Datingspecials nieuwsbrief
INLOGGEN IN JOUW ACCOUNT MAAK EEN NIEUWE ACCOUNT AAN

Uw privacy is belangrijk voor ons en wij zullen nooit uw gegevens verkopen en/of doorsturen.

 
×
MAAK EEN ACCOUNT AAN HEEFT U AL EEN ACCOUNT?

 
×
INLOGGEGEVENS VERGETEN?
×

Go up